Zeemeermin taart verjaardag

Bestellen van uw taart

Welkom bij Cake Break met Adriënne, wat leuk dat u uw (gepersonaliseerde) taart bij mij wil bestellen!

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Bestellingen kunt u bij mij doorgeven via het contactformulier hier op de website, de mail (info@cake-break.nl) of via WhatsApp (06-51757097).  

Vermeldt bij uw bestelling altijd voor hoeveel personen de bestelling moet zijn en stuur de foto van uw wensen gelijk mee, aan de hand van deze informatie maak ik voor u een vrijblijvende prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de prijsopgave plan ik u in de agenda in.

Op de website staan de door mijzelf gemaakte creaties. Staat hier een creatie tussen wat u aanspreekt, maar moet er iets veranderd worden dan, kunt u mij dat aangeven en ga ik kijken voor de juiste aanpassing.

Bestelproces

Wanneer u akkoord gaat met bent gegaan met de prijsopgave reserveer ik voor u een plekje in de agenda.

U ontvangt op dat moment een betaalverzoek van mij. U betaald dan direct 50% aan, het overige deel kunt u contant of door een door mijzelf gestuurd betaalverzoek betalen bij ophalen.

Wanneer er geen aanbetaling is ontvangen, wordt er geen taart geproduceerd.

Dus Let erop dat u direct 50% aanbetaald.

U dient uw bestelling zelf te komen ophalen. Een uitzondering op deze regel is bij een bestelling van een trouwtaart.

Een trouwbestelling kunt u op plaats van bestemming laten bezorgen, hier komen wel bezorgkosten bij, deze kosten bedragen €1,00 p/km.

U ontvangt direct een bevestigingsmail met uw factuur en de betalingsvoorwaarden, afhaaltijden en overige informatie.

Bestel op tijd, dit voorkomt teleurstellingen en ik heb de tijd om te zorgen dat alle producten op tijd binnen zijn voor uw bestelling. Bestel het liefst 3 weken voor de benodigde datum, eerder is altijd beter.

Baklijst

Wanneer ik met de bestellingen aan de slag mag gaan maak ik een baklijst. Op deze baklijst wordt alles vermeldt dat belangrijk is voor de bestelling.

Belangrijke dingen zijn onder anderen: hoeveel personen, thema, naam en leeftijd, smaak, onderbord, decoratie, kaarsje of dat er geboetseerd moet worden, enz.

Aan de hand van deze lijst vink ik aan of alles voorradig is, of er nog producten bij besteld moeten worden en of alles erop zit zoals gewenst.

Verwerken

In de week erna zet ik de foto’s die ik gemaakt heb van de creatie op facebook (www.facebook.com/taartjecupcakeadrienne/)

Wanneer u een recensie naar mij terug koppelt op de website, ontvangt u van mij een korting voor uw volgende bestelling.

Tevredenheid %

Mocht er iets niet naar wens zijn geweest, hoor ik dit graag, om vervolgens samen met u te kijken naar een oplossing en u de volgende keer wederom bij Cake Break met Adriënne besteld.

Mijn Blog

Creëer je eigen sweet table!

Creëer je eigen sweet table!

Waar komt de sweet table te staan? Met al dat lekkers op één tafel, moet je er rekening mee houden dat de gasten zich automatisch…

Lees verder
Babyshower organiseren

Babyshower organiseren!

Een nieuw wondertje dat groeit in de buik van jou vriendin of zus, dat mag gevierd worden met een babyshower. Een babyshower vereist het nodige…

Lees verder
Unicorn cupcakes voor een feestje

Hoe creëer ik een taart?

Wanneer u bij mij een bestelling plaatst vraag ik altijd of u een voorbeeld heeft van het gene wat u graag wil bestellen. Aan de…

Lees verder
Zeemeermin taart verjaardag

Bestellen van uw taart

Welkom bij Cake Break met Adriënne, wat leuk dat u uw (gepersonaliseerde) taart bij mij wil bestellen! Hoe gaat het bestellen in zijn werk? Bestellingen…

Lees verder